Ja, ik wil een gratis en vrijblijvend consult

Bel direct of neem contact op via het formulier.


Over CVP

Ons laboratorium is sinds acht jaar gevestigd in samenwerking met het Centrum voor Tandheelkunde in Gorinchem. In ons veelzijdige laboratorium worden alle soorten gebitsprothesen vervaardigd zoals, gedeeltelijke prothesen, volledige gebitsprothesen, prothesen op implantaten, maar ook verschillende oplossingen voor bescherming van eigen tanden en kiezen. Ook bieden wij oplossingen tegen verkleuring van eigen tanden en kiezen, zoals bleken. In samenwerking met alle werkzame specialisten van het Centrum voor Tandheelkunde, bieden wij oplossingen en uitstekende zorg in elke situatie.

Prothese ouder dan 5 jaar?

Dan heeft u vrijwel altijd recht op een nieuwe prothese!

Neem contact met ons op.


Centrum voor Tandheelkunde Gorinchem

Onze praktijk onderscheidt zich door een alles onder één dak concept en een zeer nauw samenwerkingsverband tussen de tandtechnici en de tandartsen, wat zorgt voor een mooi en beter resultaat. Deze samenwerking bespaart onze patiënten tijd en geld, omdat alle procedures worden uitgevoerd onder een dak door ons diverse team van professionals.


Dental Art Gorinchem

Als kroon en brug specialistisch laboratorium streven we altijd naar natuurtrouwe restauraties en een high end esthetisch frontwerk. Wij werken graag effectief en houden van een goede samenwerking, overleg en korte lijntjes met onze opdrachtgevers. Met de specialisten van CvP zit dat wel goed.