Ongelukje gehad?

U kunt natuurlijk ook altijd terecht bij ons als u een ongelukje heeft gehad met uw gebit.

Ook kunt u bijna altijd wachten op de reparatie en als het echt niet anders kan is het sowieso dezelfde dag gerepareerd.

Daar staan we voor!

Oplossing op maat

Zit uw prothese niet prettig meer of wilt u de staat ervan laten controleren?

Is uw kunstgebit al een tijd niet meer gecontroleerd en zit het minder prettig? Maakt u dan een afspraak voor een gratis prothese consult. Bij zo’n check komt u langs in onze praktijk voor een kennismakingsgesprek.
In een kort en vrijblijvend consult kijkt onze tandprotheticus en specialist op het gebied van protheses, Marijn Immerzeel, uw prothese na en informeert u over de huidige staat en eventuele mogelijkheden.
U kunt het formulier invullen, wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken.

Aan de hand van uw klacht of opmerkingen zullen we trachten u zo goed mogelijk te helpen.Centrum voor Tandheelkunde Gorinchem

Onze praktijk onderscheidt zich door een alles onder één dak concept en een zeer nauw samenwerkingsverband tussen de tandtechnici en de tandartsen, wat zorgt voor een mooi en beter resultaat. Deze samenwerking bespaart onze patiënten tijd en geld, omdat alle procedures worden uitgevoerd onder een dak door ons diverse team van professionals.


Dental Art Gorinchem

Als kroon en brug specialistisch laboratorium streven we altijd naar natuurtrouwe restauraties en een high end esthetisch frontwerk. Wij werken graag effectief en houden van een goede samenwerking, overleg en korte lijntjes met onze opdrachtgevers. Met de specialisten van CvP zit dat wel goed.