Ja, ik wil een gratis en vrijblijvend consult

Bel direct of neem contact op via het formulier.


Gebitsprothese

In ons laboratorium worden alle soorten gebitsprothesen gemaakt. Voor de boven- als ook de onderkaak is het Centrum voor Tandprothetiek het adres voor uw prothese.

Gratis prothese consult

Bij ons kunt u terecht voor een gratis controle en vrijblijvend advies! Tevens adviseren wij iedereen met een gebitsprothese om jaarlijks op controle te komen om uw prothese, tandvlees, eventueel eigen tanden en kiezen en eventuele implantaten te laten controleren. Heeft u vragen over het onderhoud van uw prothese of heeft u andere vragen, twijfel niet om contact met ons op te nemen!

Een klikgebit

Last van loszittende gebitsprothese? Dan zijn implantaten vaak een uitkomst! De prothese “klikt” vast op de implantaten waardoor deze muurvast zit.

Reparaties en opvullen

Gebitsprothese gebroken? Bij ons kunt u vrijwel altijd wachten op de reparatie aan uw gebitsprothese of een bezoekje brengen aan het nabij gelegen winkelcentrum.


Centrum voor Tandheelkunde Gorinchem

Onze praktijk onderscheidt zich door een alles onder één dak concept en een zeer nauw samenwerkingsverband tussen de tandtechnici en de tandartsen, wat zorgt voor een mooi en beter resultaat. Deze samenwerking bespaart onze patiënten tijd en geld, omdat alle procedures worden uitgevoerd onder een dak door ons diverse team van professionals.


Dental Art Gorinchem

Als kroon en brug specialistisch laboratorium streven we altijd naar natuurtrouwe restauraties en een high end esthetisch frontwerk. Wij werken graag effectief en houden van een goede samenwerking, overleg en korte lijntjes met onze opdrachtgevers. Met de specialisten van CvP zit dat wel goed.